Studiekeuze123

Dit is een onafhankelijke en niet-commerciële website waarop studenten opleidingen binnen het hoger onderwijs kunnen vergelijken.

Studiekeuze123

Coffee central

Voel je welkom! Bij Coffee Central bevindt je je in een decor van eeuwenoude verhalen en historie. Een decor waarin kleine details je fantasie doen prikkelen. Gun jezelf een kleine pauze die voelt als een korte vakantie. Ondertussen geniet je van een heerlijke kop koffie naar jou wens, met een verse lekkernij of een gezonde lunch.

Coffee Central

Leren.nl/loopbaan

Leren.nl/loopbaan heeft alle interessante informatie over ‘loopbaan’ op een rijtje gezet. Handige kopjes wijzen je de weg.

Leren.nl/loopbaan

Antwoordvoorbedrijven.nl

Antwoordvoorbedrijven.nl is dé website van de overheid voor ondernemers. Met actuele informatie over regels, vergunningen, belastingen en subsidies

Site

Calibris

Bekijk de kansen op een stageplaats / vraag naar werk

Calibris

A7 Westergo

Samen Slimmer Succes. Dat is het idee achter projectbureau A7Westergo.

http://www.a7westergo.nl/

Intostudies

Intostudies wat studenten echt van hun opleiding vinden.

Intostudies

FNV

Begin voor jezelf

http://fnvprofessionals.nl

Intermediair

Help je carrière vooruit met onze testen en tools;

Meer intermediair

Ik ga starten

Stichting ZZP Nederland helpt u op weg en ondersteunt u met raad en daad. ZZP Nederland geeft met een team van 17 mensen voorlichting en hulp op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, verzekeringen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar ondernemers mee te maken hebben.

Meer ZZP

Rijksdienst voor ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Ondersteunt ondernemers. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving.

Lees meer

CityLab

CityLab is de plek waar ondernemers binnen kunnen lopen met vragen over het zakelijk gebruik van social media. Studenten beantwoorden deze vragen of verwijzen door.

CityLab Leeuwarden

Werken in Europa?

Hoe krijg ik in een ander EU-land een verblijfsvergunning? Welke regels gelden er voor roamingtarieven? Welke rechten heb ik als mijn vlucht geannuleerd wordt? Welke EU-subsidies kan mijn organisatie aanvragen? Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij de centrale voorlichtingsdienst Europe Direct.

Europe Direct

Overstappen Windows 10?

Is het handig om nu over te stappen?

Meer WIN 10

Laatste nieuws